a

Kaarikuja

Kaarikujalla koirankin kelpaa – saunaosasto mittatilaustyönä

Kaarikujalla herättiin eräänä perjantaina siihen, kun runkovesijohto hajosi. Paikalle riensi silloisen Trion eli nykyisen Kvartin tiimi pelastamaan tilanteen. 

Hätäapu johti pidempään yhteistyöhön, jossa tiimimme pääsi toteuttamaan isomman saneerauskokonaisuuden. Projekti sisälsi yhteensä 144 asuntoa, neljä saunaosastoa, pesulan, kylmiön sekä erillisen koiranpesutilan.

Saunaosasto mittatilaustyönä – kylmiö harvinaista herkkua

Taloyhtiön saunaosastolla kaikki tehtiin mittatilaustyönä, ja lopputulos oli herkullinen sekä kertakaikkisen näyttävä.

“Saunoista on tullut tosi paljon kiitoksia. Tämä on kuin kotona olisi”, Ivanoff sanoo.

Nykypäivänä kylmiöt ovat harvinaista herkkua taloyhtiöissä ja ne usein korvataan muulla tarkoituksella. Kaarikujalla kylmiöt uusittiin kokonaisuudessaan palvelemaan myös jatkossa kylmätilana.

Uusitut kylmähuoneet ovat olleet yllättävän kovalla käytöllä”, kertoo Ivanoff.

Taloyhtiön koirien kelpaa “koirakylpylässä”

Linjasaneerauksen yhteydessä rakennuksen pohjakerrokseen rakennettiin koirille tarkoitettu pesupiste.

“Me sanotaan tätä koirakylpyläksi. Tämä on ollut nimittäin tosi isolla käytöllä. Isoon lattiakaivoon saa hiekat, jolloin ne eivät tule talon käytäviin saati asuntoihin. Tästä on tullut paljon kiitoksia, myös ei-koirallisilta ihmisiltä”, Ivanoff kuvailee pistettä.

Hyvän työn lopussa kiitos seisoo

Vuoden verran kestänyt, vuonna 2018 alkanut linjasaneeraus Helsingin Kontulassa keräsi kiitollisuutta kerrakseen ja asukkaat olivat lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä.

“Täytyy sanoa, että teidän kanssa projekti, reilu vuosi, meni hyvin ja ylitti enemmän kuin odotukset, olemme erittäin tyytyväisiä”, taloyhtiön hallituksen varapuheenjohtaja Marko Ivanoff hehkuttaa.