a

Putkiremontti
taloyhtiölle

Onko taloyhtiön
putkiremontti ajankohtainen?

Putkiston ikä on yksi tekijöistä, mutta ei ainoa, joka kertoo milloin taloyhtiön putkiremontti on aiheellinen. Mikäli vuotovahinko on päässyt jo tapahtumaan, remontilla voi olla kiire riippumatta putkiston iästä.

35 vuotta vanhat putket lähentelevät riskiryhmää. Esimerkiksi 70-luvulla rakennetuissa kiinteistöissä putkirikon riski on tällä hetkellä suurentunut merkittävästi.

Linjasaneerauskumppanina kokenut tiimi

Tiimillämme on vuosikymmenten vankka kokemus linjasaneerausten tekemisestä urakan päätoteuttajana. Saneerauksissamme näkyy alan pitkä historia ja tiimin arvokas ammattitaito.

Jokaista projektiamme ohjaa eteenpäin vahva projektinjohto ja omistautunut tiimi sekä nimetty yhteyshenkilö, jonka saa tarvittaessa kiinni kellon ajasta riippumatta.

Aina runkoputkista käyttövesi- ja viemäriputkiin sekä märkätilasaneerauksiin – kaikki saman katon alta

Saneeraamme kiinteistönne putket aina yhtiön runkoputkista lähtien. Huolehdimme käyttövesiputket uuteen iskuun ja tarpeen tullen saneeraamme niin viemäriputket kuin kiinteistön märkätilatkin.

Käyttövesiputkien uusiminen

Käyttövesiputkilla on olennainen rooli käyttöveden kuljettamisessa kiinteistön eri vesipisteisiin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Voimme uusia taloyhtiönne käyttövesiputket joko vaihtamalla vanhat putket uusiin tai kevyemmällä tekniikalla eli pintavetona, jolloin suuria purkutöitä ei tarvita. Pintaveto on vaihtoehdoista ajallisesti huomattavasti nopeampi.

Viemäriputkien saneeraus

Pystymme saneeraamaan viemärin sujuvasti ja kustannustehokkaasti rikkomatta lattiaa tai muita rakenteita hyödyntäen esimerkiksi sukitusta. Tiimimme on saneerannut sukitusmenetelmällä valtavan määrän viemäriputkia ja meillä on menetelmästä pelkästään hyviä kokemuksia.

Sukitamme putket aina koko ”sukan” pysyessä yhtenäisenä, jolloin riskialttiita välipinnoituksia ei käytetä. Varmistamme lopputuloksen onnistumisen aina kuvaamalla koko viemäriverkon sekä ennen että jälkeen saneeraustyön.

Tarvittaessa pystymme hoitamaan viemärin saneerauksen myös perinteisellä saneerausmenetelmällä.

Märkätilojen uusiminen

Putkiremontin yhteydessä on usein kannattavaa uusia lisäksi hanat, suihkut sekä wc-istuimet – tai laittaa märkätilan kaikki pinnat uuteen uskoon. Toteutamme mielellämme kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit muun työn ohessa, jolloin saat näppärästi koko paketin yhden katon alta.

Kaikki märkätila-asentajamme ovat VTT-henkilösertifioituja.

Tarvittaessa autamme myös alueputkiin ulottuvissa projekteissa.

Hyvällä työllä ja suunnittelulla kohti onnistunutta putkiremonttia

Jokaisen putkiremontin alussa kartoitamme ensin tilanteen yhdessä ja keskustelemme avoimesti taloyhtiöllenne parhaista putkiremontin toteutustavoista.

Onko taloyhtiöllänne valmiit suunnitelmat? Hienoa, teemme mielellämme niiden pohjalta täyden palvelun tarjouksen.

Eikö suunnitelmia tai suunnittelijaa vielä ole? Ei hätää, huolehdimme toteuttamisesta suunnittelu mukaan lukien eli KVR-urakkana (kokonaisvastuurakentaminen).

Rautaisen tiimimme ammattitaito on valmiina valjastettavaksi kohteeseenne – joko aloitetaan?